derma

SELAMAT DATANG KEPADA PENGUNJUNG YANG HADIR.

Friday, 10 February 2012

Akhirnya...


10 Febuari 2012 Bilik Makmal SKKM

Hari ini tamatlah dan selesailah perjuangan pasukan Bola Tampar Daerah Kuala Langat setelah berlatih dan berhempas pulas beberapa minggu lamanya, setelah berlawan dan berentap selama 2 hari pada 8 dan 9 Febuari 2012 di Dewan SJKC Selayang Baru, akhirnya kemenangan tidak menyebelahi Daerah Kuala Langat, walaubagaimanapun para pemain telah menunjukkan perlawanan yang menarik, terus melawan dan memberikan persaingan, takdelah "mati katak" begitu sahaja.

Untuk makluman antara daerah yang ditentang ialah Daerah Petaling Perdana, Daerah Gombak, Daerah Sabak Bernam dan Daerah Hulu Selangor.

Dan untuk makluman juga, SKKM telah menghantar 2 wakilnya iaitu adik Aidil Aiman dan adik Eiman Shah, murid Tahun 6.

Para pemain telah bermain sebaiknya, tetapi mungkin masih tiada rezeki untuk Daerah Kuala Langat merangkul kejohanan kali ini, diharap pada masa-masa akan datang Daerah Kuala Langat akan menjadi juara baru Bola Tampar nanti, Insya'Allah.

Dan tidak dilupa terima kasih kepada semua Guru Pengiring Cikgu Zailan, Ketua Jurulatih Cikgu Saiful, Pengurus Cikgu Fitri dan Cikgu-Cikgu Perempuan, aisey, tak ingat nama la pulak. Jangan serik untuk terus menabur khidmat bakti, walaupun terpaksa tidur 16 orang "sebilik".

Komen :

Fuhhh..!! Selesai akhirnya.. Tak sabar nak ngajor balik

No comments:

Post a Comment

Sila Berikan Cadangan Dan Komen Membina Anda Di Sini