derma

SELAMAT DATANG KEPADA PENGUNJUNG YANG HADIR.

Tuesday, 3 April 2012

Sekitar Latihan Kebakaran SKKM

Berikut ialah antara gambar-gambar yang diambil semasa latihan kebakaran dilakukan pada 2 April 2012.


Punca kebakaran dikenal pasti. Siapakah dalang yang berani membakar sekolah kami ini ? Dahlah membakar sekolah, pencemaran alam pulak tu. Mesti Zainal Alam Kadir marah. Tak apa. Detektif Conan sedang menyiasatnya.

Ada yang lari ke kanan. Ada yang lari ke kiri. Salah siapa? Salah siapa?


Masa untuk menyemak kembali. Takut-takut ada yang dah terbakar jadi BBQ.
Sapa takde angkat tangan..? ( biar betul )


Kelihatan dari jauh. Asap kebakaran. Psstt..!! Ada budak cakap. Dah tau dah..Cikgu mesti bakar kat situ punya. Takde tempat lain ker..


Waaahhh..Sempat posing lagi walaupun kebakaran sedang berlaku. Pose istimewa dari orang kantin. Waa.. Kak Mala...Terbakar..Terbakar..


Gambar lokasi secara keseluruhan.

Apa-apa hal.. Tahniah pada Cikgu Roozaimi kerana berusaha menghidupkan aktiviti kebakaran ini. Semoga untuk latihan akan datang lebih mencabar, lebih saspen dan make it real ( macam benar-benar berlaku.)

1 comment:

  1. kerjasama dari komuniti sekolah memberi satu impak kejayaan latihan kebakaran ini.Terima kasih semua...

    ReplyDelete

Sila Berikan Cadangan Dan Komen Membina Anda Di Sini