derma

SELAMAT DATANG KEPADA PENGUNJUNG YANG HADIR.

Sunday, 27 October 2013

25 Oktober 2013, Bilik Mesyarat SKKM.

Panitia Pendidikan Islam telah mengadakan mesyuarat Unit bertempat di Bilik Mesyuarat SKKM bermula jam 2:00 petang.Kehadiran semua guru Pendidikan Islam dan JQAF sangat memuaskan.

Antara agenda yang dibincangkan ialah pembentangan laporan dan maklumat ringkas berkaitan isu KSSR bagi Tahun 4 yang dibentangkan oleh Puan Yuriana. Mesyuarat seterusnya membincangkan tentang beberapa aktiviti Panitia yang akan dilakukan dalam masa terdekat ini. 
Antara yang dibincangkan ialah tentang Kem Anak Soleh yang akan diadakan di Kem Rimba Alam, Sungai Chongkak pada 1dan 2 November ini. Program Daurah Al Quran yang dirancangkan akan dilakukan pada 2 minggu pertama selepas cuti akhir tahun bermula.
Mesyuarat juga mengambil maklum tentang mesyuarat buat kali yang terakhir bagi Puan Norhayah. Ini kerana ini adalah tahun terakhir beliau akan berkhidmat di SKKM ini dan akan bersara wajib pada akhir tahun ini. 

 
Mesyuarat merakamkan rasa jutaan terima kasih tidak terhingga diatas segala jasa dan budi yang telah ditabur selama ini. Puan Norhayah juga merakamkan rasa terima kasih dan memberi nasihat agar semua guru PI dan JQAF dapat memberikan yang terbaik untuk anak-anak di SKKM.

Mesyuarat tamat sekitar jam 5:05 petang.

No comments:

Post a Comment

Sila Berikan Cadangan Dan Komen Membina Anda Di Sini