derma

SELAMAT DATANG KEPADA PENGUNJUNG YANG HADIR.

Friday, 18 October 2013

Terima Kasih

Salam kepada pembaca sekalian, khususnya warga SKKM.

Untuk makluman semua, Bilik Tayang atau Bilik Multimedia telah siap dan boleh digunakan. 
Bilik Multimedia atau BM sekarang telah dilengkapkan dengan TV Plasma 43 Inci, Sistem Home Theatre ( 300 wat ), LCD jenama ACER dan juga pemasangan langsir baru yang lebih bersesuaian dengan konsep BM.

Antara penambah baikkan akan datang yang sedang difikirkan adalah untuk melengkapkan BM ini dengan penambahan ASTRO, tapi bukan ASTRO Beyond. Mungkin ASTRO NJOI sahaja. Ini untuk mengelakkan bayaran bulanan yang terpaksa ditanggung setiap bulan.

Disamping itu juga, hasrat BM untuk mendapatkan kelengkapan WIFI atau sambungan Internet yang lebih stabil agar memudahkan dan mempelbagaikan lagi teknik, kaedah, bahan dalam PnP.

Oleh itu besarlah harapan kepada para penyumbang, penderma, untuk sama-sama membantu menjayakan hasrat ini.

Untuk makluman juga, ramai guru yang bertanya, kenapa tidak ada kutipan derma lagi? Perkara ini terpaksa ditangguhkan dulu buat sementara waktu, kerana simpati dengan beban guru yang terpaksa mengeluarkan banyak belanja sejak akhir-akhir ini dengan pelbagai kutipan dan sumbangan. Walaubagaimanapun bagi mana-mana guru yang ikhlas hati ingin meneruskan sumbangan, pihak BM sangat-sangat mengalu-alukan. Hasil sumbangan akan dikumpul kembali dan dijadikan modal untuk membeli dan melengkapkan kemudahan yang lain di BM.

Insya'allah, perancangan seterusnya, setelah selesai di BM, akan dimulakan di Surau Al Ghazali SKKM. Antara kelengkapan yang dibayangkan akan diletakkan disana adalah kemudahan LCD, TV PLASMA berdefinisi tinggi, set Home Theatre dan capaian WIFI. Serta tabir atau lansir yang bersesuaian.

Akhir, terima kasih sekali lagi kepada para penderma dan penyumbang sekalian.
Insyalllah..segala sumbangan yang diberi akan diberi balasan sewajarnya di sisi ALLAH SWT. Amin.!!

No comments:

Post a Comment

Sila Berikan Cadangan Dan Komen Membina Anda Di Sini