derma

SELAMAT DATANG KEPADA PENGUNJUNG YANG HADIR.

Thursday, 16 October 2014

Sekitar Raptai Mini Sukan Tertutup SKKM 2014

Berikut ialah antara rakaman gambar yang sempat diambil sepanjang raptai Mini Sukan Tertutup SKKM yang diadakan pada 16 Oktober 2014, Khamis di padang sekolah SKKM.


Sukan kali ini sedikit berbeza dengan sukan-sukan tahunan yang pernah diadakan sebelum ini, antara kelainan yang berlaku ialah tapak sukan dipindahkan dan dikecilkan sedikit berbanding sebelum ini. Iaitu dilakukan dihadapan tempat letak basikal. 

Disamping itu, tiada gerai-gerai jualan yang biasa memenuhi tapak sukan ketika sukan dilakukan, ini bermakna, murid perlu membawa bekal air dan makanan yang lebih kali ini. 

Ketiga, tiada jemputan untuk ibu bapa, tapi ini tidak bermakna ibu bapa tidak dibenarkan datang, ibu bapa dan penjaga dibenarkan hadir bagi mereka yang ingin menyaksikan anak-anak mereka terlibat di dalam acara sukan yang diadakan. 

Dan yang terakhir, tiada lagi peruntukan baju sukan percuma untuk guru-guru, yang ada hanya topi.

Saksikan antara babak-bakak menarik sepanjang raptai diadakan..Insyaallah sukan sebenar akan diadakan pada 19 Oktober 2014, hari Ahad. Dan sekolah akan bercuti pada 20 Oktober 2014, iaitu pada hari Isnin keesokkannya.No comments:

Post a Comment

Sila Berikan Cadangan Dan Komen Membina Anda Di Sini